Ofspor onunla yolam devam edecek!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sezonda teknik direktörleri Tolgay Kerimoğlu ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.Saral, kulübün ekonomik anlamda sıkıntılı dönemden geçtiğini, takımın yapısını iyi bilen Kerimoğl

Ofspor onunla yolam devam edecek!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'un kulüp başkanı Olcay Saral, yeni sezonda teknik direktörleri Tolgay Kerimoğlu ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Saral, kulübün ekonomik anlamda sıkıntılı dönemden geçtiğini, takımın yapısını iyi bilen Kerimoğlu ile yola devam kararı aldıklarını belirterek, "Hocamızla 1 yıllık sözleşme imzaladık. Yeni sezonu da geride kalan sezon gibi rahat geçirmek istiyoruz" dedi.

İçinde bulundukları ekonomik sıkıntıları aşmak için uğraş verdiklerini ifade eden Saral, şunları söyledi:

"Başkan olurken, kulübü borçlandırmadan var olan borçları eritmeyi vaadetmiştim. Ben ve yönetim kurulumuzun titiz çalışmaları ile mevcut borcumuzun önemli bir bölümünü erittik. Bir miktar daha borcumuz kaldı. Yönetim olarak önümüze koyduğumuz ilk hedef borçları sıfırlamaktı. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni sezonda geriye kalan yüzde 25’lik borcu ödeyerek, daha sonraki sezon için üst bir hedef koymayı planlıyoruz. Bu nedenle yeni sezon için hayalci konuşarak şampiyonluğa oynayacağız diyemem, gerçek dışı olur."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor