O iddiaya Muharrem Usta böyle cevap verdi

Trabzonspor Kulübü Başkanlığına aday olduğu gündemde olan basketbol kulübünün sponsoru Medical Park Hastanelerinin sahibi Muharrem Usta ile ilgili 24 saat içerisinde ilginç bir gelişme oldu. İstanbul'da yayın yapan bir internet sitesinin ortaya attığı idd

O iddiaya Muharrem Usta böyle cevap verdi
Trabzonspor Kulübü Başkanlığına aday olduğu gündemde olan basketbol kulübünün sponsoru Medical Park Hastanelerinin sahibi Muharrem Usta ile ilgili 24 saat içerisinde ilginç bir gelişme oldu.
 
İstanbul'da yayın yapan bir internet sitesinin ortaya attığı iddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan  başkan adaylığını düşünen Muharrem Usta’ya, “Trabzonspor kongresinde aday olma” dedi.
 
Bu haber kısa zamanda her yerde yayıldı. Bu habere göndermede bulunan ve twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Usta, “Belli bir amaçla söylenen yalan, en ahlaksız yalan biçimidir” şeklinde cevap vererek bir anlamda  iddiaların asılsız olduğunu savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor