Nurullah Sağlam: Çok rahatladık

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Zorlu müsabaka olacağının bilincindeydik. Maçtan önce yaptığımız planlar çok tutmadı diyebilirim. 60. dakikaya kadar kontrollü oynayıp, 60'tan sonra rakibi

Nurullah Sağlam: Çok rahatladık

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Zorlu müsabaka olacağının bilincindeydik. Maçtan önce yaptığımız planlar çok tutmadı diyebilirim. 

60. dakikaya kadar kontrollü oynayıp, 60'tan sonra rakibin temposunun düşeceğini düşünüyorduk. Ama 60'tan sonra Trabzon takımı çok coşkulu oynamaya başladı.

O bölümdeki coşkularıyla oyun genelinde oynasalardı zaten ligde daha iyi yerlerde olabilirlerdi. 2 – 2'den sonra maçı kaybedebilirdik de. Ama son bölümde bir gol atarak kazandık. Buradan bizi rahatlatacak 3 puan aldık. Sahadaki tüm oyunculara teşekkür ederim.

Trabzonspor ve bizim açımızdan önemli bir 3 puan vardı sahada. Centilmence geçen bir maçta emeği olan herkese, başta Yunus Yıldırım olmak üzere teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor