Napoli İnter

İtalya Kupası Çeyrek Final maçında Napoli ile İnter karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma San Paolo Stadı'nda oynanacak ve hakem Paolo Valeri maçı yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak maçı Tivibuspor canlı yayınlayacak. Maçı şifresiz veren kanallar haber

Napoli İnter

İtalya Kupası Çeyrek Final maçında Napoli ile İnter karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma San Paolo Stadı'nda oynanacak ve hakem Paolo Valeri maçı yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak maçı Tivibuspor canlı yayınlayacak. Maçı şifresiz veren kanallar haberin altında bulunabilir.

Napoli ile İnter bugüne kadar toplam 144 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Inter 63 kez galip gelirken Napoli 37 kez kazandı. 20 maç ise berabere sonlandı. Napoli ev sahipliğinde oynanan 74 maçta ev sahibi 37 kez galip gelirken misafir takım 17 galibiyet aldı ve 20 maç berabere sonlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor