Okullar yarın tatil mi? 20 Ocak Çarşamba okul var mı?

Okullar tatil mi, yarın okul var mı? Detaylar haberimizde Türkiye'de bir çok ilde kar yağışı yeniden etkisini göstermeye başladı. Bu noktada en çok merak edilen soru ise okullar tatil mi değil mi? sorusu oldu. Bu konuyla lgili kar yağışının etkisini göste

Okullar yarın tatil mi? 20 Ocak Çarşamba okul var mı?

Okullar tatil mi, yarın okul var mı? Detaylar haberimizde

Türkiye'de bir çok ilde kar yağışı yeniden etkisini göstermeye başladı. Bu noktada en çok merak edilen soru ise okullar tatil mi değil mi? sorusu oldu.

Bu konuyla lgili kar yağışının etkisini gösterdiği illerde öğrencilerin merakına gerekli cevaplar valiliklerden geldi. İşte tatil ilan edilen iller;

Ordu'da yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı sebebi ile 20 Ocak Çarşamba günü Akkuş İMKB YBO ve Ahmet Cürebal İmam Hatip Ortaokulu hariç tüm okullarda, Gölköy'de ilçe merkezi hariç tüm okullarda, Aybastı, Gürgentepe ve Mesudiye ilçelerinin tamamında eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

okullar-tatil-mi-003.jpg

Gümüşhane'de bugün etkili olan kar yağışının ardından il genelinde 20 Ocak Çarşamba günü tüm okullar tatil edildi. Valilik açıklaması şu şekilde; Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Valiliğimizce, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, ilimiz merkez ve ilçelerinde yaşanan aşırı soğuklara bağlı buzlanma ve beklenen kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okul öncesi, ilkokul, lise, yaygın eğitim, özel eğitim okul ve kurumlarında eğitim-öğretime 20 Ocak 2016 Çarşamba günü 1 gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır"

Bursa'da yarın okullar tatil edildi. Vali Münir Karaloğlu, kararını twitterdan duyurdu. Vali Karaloğlu, sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: "Meteorolojiden alınan bilgilere göre bu gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden ilimiz genelinde tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 20 Ocak 2016 Çarşamba günü bir (1) gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel, idari izinli sayılacaklardır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler