Mütevazi Burak Yılmaz

Bu sezon ligde 32 gol birden atarak Avrupa ve Türkiye takımlarının transfer listesinin birinci sırasında yer alan Bordo-Mavili takımın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında yine boş geçmeyeceğini söyledi. Fatih Tekke’nin bir sezonda en çok gol

Mütevazi Burak Yılmaz

Bu sezon ligde 32 gol birden atarak Avrupa ve Türkiye takımlarının transfer listesinin birinci sırasında yer alan Bordo-Mavili takımın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında yine boş geçmeyeceğini söyledi.

 

Fatih Tekke’nin bir sezonda en çok gol atan Trabzonlu futbolcu rekorunu geçen milli oyuncu, şimdi bir sezonda en çok gol atan futbolu olan Tanju Çolak’ı geçmenin hesabını yapıyor.

 

Bunun için Süper Final serisinde 8 gol daha atması gereken Burak Yılmaz, “Benim gol atmamdan çok takımın kazanması önemli. Bu nedenle galip gelebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor