Bu ‘iş’ bizi huylandırdı

BEKO basketbol liginde düşme hattında bulunan Edirne temsilcisi Olin Basket takımı bugün kendi evinde karşılaşacağı İzmir’in güçlü takımlarından Aliağa basket takımını çiçeklerle karşılaması akıllara Edirne’de ne oluyor sorusunu getirdi. Edirne Temsilcisi

Bu ‘iş’ bizi huylandırdı

BEKO basketbol liginde düşme hattında bulunan Edirne temsilcisi Olin Basket takımı bugün kendi evinde karşılaşacağı İzmir’in güçlü takımlarından Aliağa basket takımını çiçeklerle karşılaması akıllara Edirne’de ne oluyor sorusunu getirdi.

 

Edirne Temsilcisi Olin’in taraftarları Aliağa Petkim’in oyuncularını şehrin il sınırında bulunan gişelere giderek çiçeklerle karşılayarak dostluktan daha öde samimi pozlar vermesi düşme hattında mücadele verdiği diğer takımları iyice huzursuz etti. 

aliagakarsilama-3.jpg

 

Birde samimiyetten daha öte karşılamada Olin’li ekibin taraftarları “Bizim Aliağa Petkim taraftarları ile çok özel ve güzel bir ilişkimiz var. Bugün takımımız açısında belki de sezonun en önemli maçı olacak.” Şeklinde konuşması ise futboldan sonra baskette de acaba şikemi var? Sorusunu akıllara getirdi. 

1334319423.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor