Muharrem Usta'dan alkışlanacak hareket

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park Kulübü'nün sponsoru ve fahri başkanı olan Muharrem Usta, sosyal medyayı en aktif kullanan patronlar arasında yer alıyor.Futbol ve basketbol hakkındaki görüşlerini sık sık Twitter hesabından

Muharrem Usta'dan alkışlanacak hareket

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park Kulübü'nün sponsoru ve fahri başkanı olan Muharrem Usta, sosyal medyayı en aktif kullanan patronlar arasında yer alıyor.

Futbol ve basketbol hakkındaki görüşlerini sık sık Twitter hesabından yazan Usta'nın dün attığı bir tweet alkışlanacak cinstendi.

Sosyal Medya üzerinden 7 yaşında Nöroblastom hastası olan Kemal Onur Sevinç için kampanya başlatan Trabzonspor taraftarları Muharrem Usta'ya da çağrıda bulundular. Bu çağrılara sessiz kalmayan Muharrem Usta yardımda bulunacağını Twitter adresi üzerinden duyurdu.

ffff-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor