Molde Ajax berabere

Aker Arena'da oynanan ve Polonyalı hakem Pawel Raczkowski'nin düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Ev sahibi Molde'nin 7. Dakikada Eirik Hestad ile önde geçtiği maçta Ajax eşitlik golünü 17. dakikada  Viktor Fischer ile buldu. İlk yarı 1-1 s

Molde Ajax berabere

Aker Arena'da oynanan ve Polonyalı hakem Pawel Raczkowski'nin düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Ev sahibi Molde'nin 7. Dakikada Eirik Hestad ile önde geçtiği maçta Ajax eşitlik golünü 17. dakikada  Viktor Fischer ile buldu. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda iki takımın da gol arayışları sonuçsuz kaldı ve 90 dakika 1-1 beraberlikle son buldu. Bu sonucun ardından Molde puanını 4'e çıkardı. Ajax ile 2 puana yükseldi. Grubun diğer maçında Celtic ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı. Molde haftayı lider tamamladı. Celtic 2, Ajax 3 ve Fenerbahçe ise A Grubu'nda son sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor