Millilerden Avusturya karşısında ağır mağlubiyet! 6-1

Türkiye, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 mağlup oldu.

Millilerden Avusturya karşısında ağır mağlubiyet! 6-1

A Milli Takım ikinci hazırlık maçında Avusturya ile karşı karşıya geldi ve sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.

Avusturya ile Türkiye arasındaki müsabaka Viyana’da bulunan Ernst Happel Stadı’nda oynandı.

Ay yıldızı ekip, Avusturya mücadelesine Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Salih Özcan, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Özkacar, Arda Güler, Mert Müldür ve Kenan Yıldız 11'i ile başladı.

Avusturya 2. dakikada Xaver Schlager ile 1-0 öne geçerken, Türkiye Hakan Çalhanoğlu'nun 25. dakikada penaltıdan kaydettiği golle skora dengeyi getirdi. Ev sahibi ekip 44. dakikada Michael Gregoritsch ile bulduğu golle soyunma odasına 2-1 önde gerdi.

İkinci yarıda Michael Gregoritsch 48. dakikada skoru 3-1, ardından da 59. dakikada penaltı vuruşundan 4-1'e getirdi.

Avusturya, 78. dakikada Christoph Baumgartner ile bir penaltı golü daha bularak skoru 5-1'e getirdi. Maçın son anlarında Maximilian Entrup, Avusturya adına 6. golü kaydetti. Müsabaka 6-1 tamamlandı.

İlk hazırlık maçında Macaristan'a 1-0 mağlup olan Milli Takım, ikinci hazırlık maçında da Avusturya karşısında 6-1 mağlup oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor