'Milli Takım'a gitmeyelim'

Ay-Yıldızlı formayı giymemeyi düşünen F.Bahçeli oyuncular, bu karardan son anda döndü. Milli Takım İdari Koordinatörü Okan Buruk, futbolcuları boykot kararından dönmeleri için ikna etti.3 Temmuz’dan bu yana şok üstüne şok atlatan Fenerbahçeli futbolcular,

'Milli Takım'a gitmeyelim'

Ay-Yıldızlı formayı giymemeyi düşünen F.Bahçeli oyuncular, bu karardan son anda döndü. Milli Takım İdari Koordinatörü Okan Buruk, futbolcuları boykot kararından dönmeleri için ikna etti.

3 Temmuz’dan bu yana şok üstüne şok atlatan Fenerbahçeli futbolcular, federasyonun son kararının ardından kelimenin tam anlamıyla büyük bir yıkım yaşadı. Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyeceklerini öğrenenen oyuncular, sahada sergiledikleri başarılı oyunun ve alın terlerinin hiçe sayıldığı görüşünde birleşirken, A Milli Takım’a gitmeme kararını da ciddi ciddi düşündü.

“Madem adımız şikeye karıştı, o zaman A Milli Takım’da da olmamalıyız” fikrini uygulamaya hazırlanan Fenerbahçe oyuncuları, bu kararından döndüren isim, A Milli Takım İdari Koordinatör Okan Buruk oldu.

Hiddink’in vazgeçilmezleri
2 Eylül’deki Kazakistan ve 6 Eylül’de deplasmanda oynanacak Avusturya maçları öncesi Okan Buruk’un, Fenerbahçeli oyuncularla görüşerek bu kararlarından vazgeçmelerini sağladığı belirlendi.

Bilindiği gibi takımın iskeletini Fenerbahçe ve Galatasaray ağırlıklı oyunculardan oluşturan A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 11’inde Sarı-Lacivertli futbolcular Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül’den vazgeçemiyor.

Semih Şentürk ve genç file bekçisi Mert Günok da sürekli olarak Hollandalı teknik adamın aday kadrosunda yer alan isimlerden.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor