Milli maça biber gazı engeli

Türkiye ile İsveç Ümit Milli Takımları arasında Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu'nda oynanan mücadele Taksim'de yapılan müdahalede kullanılan biber gazı nedeniyle yarıda kaldı.Yoğun biber gazının Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na kadar ulaşması so

Milli maça biber gazı engeli

Türkiye ile İsveç Ümit Milli Takımları arasında Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu'nda oynanan mücadele Taksim'de yapılan müdahalede kullanılan biber gazı nedeniyle yarıda kaldı.

Yoğun biber gazının Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na kadar ulaşması sonrasında oyuncular ve maçın hakeminin etkilenmesi sonrası, mücadelenin hakemi Javier Estrada Fernandez 22. dakikada oyunu durdurdu.

İki takım da soyunma odasının yolunu tutarken, karşılaşmanın devam edip etmeyeceği ile ilgili kararın kısa süre içinde açıklanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor