Mexes'ten Trabzonspor'a haber var!

Fransız basınının Trabzonspor'un Mexes'le anlaştığını iddia etmesinin ardından Fransız futbolcu Monaco ile anlaştı. SEEDORF'LA KAVGA ETTİĞİ İÇİN AYRILMAK İSTEDİMilan'da forma giyen Mexes, bir süre önce Alegri'nin yerine teknik direktörlük  koltuğuna getir

Mexes'ten Trabzonspor'a haber var!

Fransız basınının Trabzonspor'un Mexes'le anlaştığını iddia etmesinin ardından Fransız futbolcu Monaco ile anlaştı.
 
SEEDORF'LA KAVGA ETTİĞİ İÇİN AYRILMAK İSTEDİ
Milan'da forma giyen Mexes, bir süre önce Alegri'nin yerine teknik direktörlük  koltuğuna getirilen Clarance Seedorf'la kavga ettiği için  takımdan ayrılmak istedi.  Başkent temsilcisinin idarecileri de ikilinin bundan böyle bir arada olamayacağını düşündüklerinden dolayı bu ayrılIğa izin verdi. Bu gelişmenin üzerine Fransız medyası Trabzonspor'un Mexes ve kulübüyle her konuda anlaştığını iddia etti.
 

Ancak bugün flaş bir gelişme yaşandı ve Fransız Monaco kulübü Milan ve ile her konuda anlaşmaya vardı. Mexes ise menajeri aracılığıyla Trabzonspor'a teşekkür ederek, "Ülkemin takımı olduğu için Monaco'yu seçmek zorundayım" dedi.  Böylece bu transfer dosyası bordo mavililer adına kapandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor