Mesut’lu Real gol oldu yağdı

Real Madrid, sahasında Racing Santander'e gol yağdırdı. La Liga'nın 8. haftasında Real Madrid, sahasında Racing Santander'i konuk etti. Los Galacticos, çok rahat bir oyun sergilediği maçtan 6-1 galip ayrıldı. Ligde 22 gole ulaşan Madrid ekibi, bu sayının

Mesut’lu Real  gol oldu yağdı

Real Madrid, sahasında Racing Santander'e gol yağdırdı.

 La Liga'nın 8. haftasında Real Madrid, sahasında Racing Santander'i konuk etti. Los Galacticos, çok rahat bir oyun sergilediği maçtan 6-1 galip ayrıldı. Ligde 22 gole ulaşan Madrid ekibi, bu sayının 16'sına son 3 haftada ulaştı.

 Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Real Madrid, ilk golünü 9. dakikada buldu. Di Maria'nın harika pasına hareketlenen Higuain, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atmakta zorlanmadı. Bu golden sonra Real Madrid hız kesmedi. 15. dakikada bu kez Ronaldo sahneye çıktı, Higuain'in ortasına iyi hareketlenen Portekizli yıldız, skoru 2-0'a getirdi. Dakikalar 27'yi gösterdiğinde, bu kez Mesut'un güzel pasına hareketlenen Ronaldo, takımının 3. golüne imza attı ve ilk yarı 3-0 tamamlandı.

 İkinci yarıda da Los Galacticos'un hızı kesilmedi. Maçın 47. dakikasında sağ kanattan ceza sahasına giren Di Maria'nın ortasında Ronaldo, durumu 4-0 yaptı. Bu golden 7 dakika sonra Di Maria, ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cristiano Ronaldo, meşin yuvarlak ile kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 5-0. 62. dakikada bu kez Mesut sahneye çıktı. Güzel bir hareketle rakibinden sıyrılan Türk asıllı oyuncu, ceza sahası içine girdi ve takımının 6. golüne imza attı. Racing Santander'in tek golü ise 72. dakikada geldi. Diop'un ceza sahası dışından attığı gol görülmeye değerdi.

 Real Madrid, bu farklı galibiyetle puanını 20'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

 Türk asıllı Alman yıldız, Mesut Özil 1 gol ve 1 asistle oynarken, 63. dakikada yerini Canales'e bıraktı. Ronaldo ise attığı 4 golle ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı. Los Galacticos'ta ayrıca Di Maria'da sergilediği futbolla alkış topladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor