Messi: Daha çok kupa istiyorum!

Sezonu La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarıyla kapayan Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, sıradaki hedefinin Copa America olduğunu açıkladı.Bu sezon oynadığı tüm turnuvalarda toplamda 53 gol kaydeden Arjantinli yıldız, dinlenmeye niy

Messi: Daha çok kupa istiyorum!

Sezonu La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarıyla kapayan Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, sıradaki hedefinin Copa America olduğunu açıkladı.

Bu sezon oynadığı tüm turnuvalarda toplamda 53 gol kaydeden Arjantinli yıldız, dinlenmeye niyeti olmadığını belirterek hem kulüp hem milli takım bazındaki yeni hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Daha çok kupa istediğini vurgulayarak sözlerine başlayan Messi, Sport'a verdiği demeçte, "Gelecek sene Barcelona ile kaldığımız yerden devam etmek istiyorum. Bu başarılar, bireysel oyunla kazanılacak şeyler değil. Harika bir takım oluşturduk. Yeni sezonda da bütün kupalara talip olacağız." dedi.

Barça'nın başarısının sırrını açıklayan genç golcü, "Kazanma arzusu. Hocamız yaptığı konuşmalar ile bizi hep kazanmaya itiyor. Biz sadece kazanmayı düşünen bir takımız. Bununla yatıp bununla kalkıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gözünü Copa America'ya diken yıldız oyuncu, "Umarım Arjantin ile mutlu sona ulaşırız. İyi bir jenarasyon yakaladık ve kaliteli oyunculara sahibiz. Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu sefer kupayı kaldıran taraf biz olacağız." yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor