Mersin İ.Y. veda etti!

Tevfik Sırrı Gür Statı'nda Hakem Taner Gizlenci yönetiminde oynanan mücadele Gaziantepspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.Kırmızı-siyahlı ekip maça etkili bir oyunla başladı ve 27. dakikada Doğan Şahin'in attığı golle 1-0 öne geçti.Gaziantepspor, bu g

Mersin İ.Y. veda etti!

Tevfik Sırrı Gür Statı'nda Hakem Taner Gizlenci yönetiminde oynanan mücadele Gaziantepspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.Kırmızı-siyahlı ekip maça etkili bir oyunla başladı ve 27. dakikada Doğan Şahin'in attığı golle 1-0 öne geçti.Gaziantepspor, bu golün hemen ardından farkı ikiye çıkardı. Cenk Tosun'un 30.dakikada attığı şık golle maç 2-0'a taşındı. Dakikalar 72'yi gösterdiğinde ev sahibi Mersin İdman Yurdu, Tunuslu oyuncusu Ben Yahia'nın attığı mükemmel golle farkı bire indirdi.

Bu sonuçla birlikte Gaziantepspor 46 puanla 9.sıraya yükselirken; daha önce ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu ise 22 puanla ligi son sırada tamamlayarak, Spor Toto Süper Lig'e veda etti. Maçın hakemi Taner gizlenci'de kariyerindeki son maçı yönetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler