Mehmet Yılmaz'a Terim dopingi

Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in Ankaraspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yılmaz'ı arayarak, son haftalardaki oyunundan dolayı övdüğü ve bu performansını devam ettirmesini istediği öğrenildi.İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Fenerbah

Mehmet Yılmaz'a Terim dopingi

Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in Ankaraspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yılmaz'ı arayarak, son haftalardaki oyunundan dolayı övdüğü ve bu performansını devam ettirmesini istediği öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Fenerbahçe'nin 2-1 önde götürdüğü Ankaraspor maçının uzatma dakikalarında sahneye çıkarak, attığı golle hem rakibinin şampiyonluk şansına sekte vuran hem de takımına 1 puan kazandıran Mehmet Yılmaz'ın Fatih Terim'den moral dopingi aldığı ortaya çıktı. Son haftaların formda oyuncusu Mehmet Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta Fatih Terim'den bir telefon aldığı öğrenildi. Fatih Terim'in golcü oyuncuyu arayarak, 'İyi gidiyorsun. Seni izliyorum. Bu şekilde devam etmelisin. Bu şekilde devam edersen Avrupa Şampiyonası kadrosunda seni düşünebilirim' dediği öğrenildi.

Terim'e daha çok çalışacağının sözünü veren Mehmet Yılmaz'ın bu telefon üzerine çok mutlu olduğu ve çalışma temposunu daha da arttırdığı ifade edildi. Aldığı telefonun ardından ilk olarak takımının deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü atan Mehmet Yılmaz, son olarak ise Fenerbahçe maçının uzatma dakikalarında fileleri havalandırdı ve maçın 2-2 bitmesini sağladı. 28 yaşındaki golcü oyuncu, bazı sakatlıklar yaşadığı bu sezon Ankaraspor formasıyla 7 gol atma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler