Ç.Rize'de Paşa sevinci

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa ma

Ç.Rize'de Paşa sevinci

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçı öncesi ligin ikinci yarısında oynadıkları 12 maçta galip gelmeyi başaramadıklarını belirterek, ''Bu nedenle üzerimizde çok büyük bir baskı vardı. Kazanamama baskısının yanı sıra zorlu bir ligde kalma yarışının içerisindeydik. Her iki takım açısında da hayati derecede önem taşıyan bir karşılaşma oynandı. Böyle bir maçı kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

Ligde çok zorlu haftalara girildiğini ifade eden Çakır, ''Önümüzde 4 keskin viraj var. Hepsi hayati derecede önem taşıyor. Hepsini tek tek dikkatli ve kaza yapmadan dönmek zorundayız. Alacağımız bir kötü sonuç bizim sonumuz olur. Bunun için çok dikkatli davranmalıyız. Kalan haftalarda puan kaybına tahammülümüz yok. Kasımpaşa karşısında aldığımız galibiyet ile üzerimizdeki kazanamama baskısını da atmış olduk. Artık kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' diye konuştu.

Öte yandan, 16 Nisan Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan yeşil-mavililer, Kasımpaşa maçı sonrası Rize'ye dönmeyerek İstanbul'da kaldı.
Yeşil-mavililer, maçın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek ve yarın akşam uçakla Kayseri'ye geçecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler