Mecliste 'Yıldırım' hızı!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in elektronik bilet uygulamasının üç yıl ertelenmesi yolunda TBMM nezdinde yaptığı girişim olumlu sonuçlandı. Ak Parti milletvekilleri yasa değişikliği için teklif verdi. Salı günü Ankara’ya gelerek TBMM’de grubu bulunan siy

Mecliste 'Yıldırım' hızı!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in elektronik bilet uygulamasının üç yıl ertelenmesi yolunda TBMM nezdinde yaptığı girişim olumlu sonuçlandı. Ak Parti milletvekilleri yasa değişikliği için teklif verdi.

 

Salı günü Ankara’ya gelerek TBMM’de grubu bulunan siyasi parti genel başkan vekilleriyle yaptığı görüşmede elektronik bilet uygulamasının üç yıl ertelenmesi talebinde bulunan Demirören’in önerisi kabul gördü.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu milletvekili Fehmi Küpçü ve dört arkadaşı dün TBMM başkanlığına yasa değişikliği teklifi vererek öngörülen sürenin bir yıldan üç yıla çıkarılmasını istedi.

 

Belirtilen tarihten sonra elektronik bilet ile ilgili yükümlülüklerini yerine getirmeyen süper lig kulüplerine maç başına 100 bin lira idari para cezası verilmesini öngören yasanın geçici 1. maddesinin değiştirilmesini hedefleyen teklifin 14 Nisan’dan önce genel kurula getirileceği öğrenildi.

 

Teklifin gerekçesi olarak , “3 Temmuz’da başlatılan şike soruşturmasının, federasyonun gerekli düzenlemeleri yapmak için yeterli çalışmayı yapma imkanı bulunmaması” gösterildi.

 

"Sorunları biliyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 2. Lig kulüpleriyle bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Demirören’in, sorunları çok iyi bildiklerini belirterek, “Çünkü sizlerle beraber yaşıyoruz.

Ancak şunu ifade etmek istiyorum; bazı konuların çözümünde TFF’nin eli kolu bağlı. Kulüplerimizin yaşadığı haciz sorunları ile ilgili mali genel kurulda tüzük değişikliği gerçekleştirmek konusunda çalışmaları yapıyoruz” dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor