ÖSYM’de yumruk yumruğa kavga

 YGS öncesi Başkanlık katında yaşanan kavga kurum içinde şok etkisi yarattı. Geçtiğimiz hafta 22 Mart Perşembe günü ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir’in makamının olduğu 2. kattaki kavga ÖSYM Başkanı’nın Özel Kalem Müdürü Atila Kasap ile ÖSYM Şube Müdürü T

ÖSYM’de yumruk yumruğa kavga

 

YGS öncesi Başkanlık katında yaşanan kavga kurum içinde şok etkisi yarattı. Geçtiğimiz hafta 22 Mart Perşembe günü ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir’in makamının olduğu 2. kattaki kavga ÖSYM Başkanı’nın Özel Kalem Müdürü Atila Kasap ile ÖSYM Şube Müdürü Tayyar Bahar arasında yaşandı ve Başkan Ali Demir ve başkan yardımcılarının odalarından çıkarak olaya müdahale etmesiyle bitti.

 

Müdürler birbirine girdi

Vatan'da yer alan habere göre; Özel Kalem Müdürü Atila Kasap’ın kavga ettiği Tayyar Bahar’ın eşi Sevda Bahar’ın Özel kalem müdürlüğü sekreteryasında çalıştığı ve Atila Kasap ile bir süredir bazı konularda anlaşmazlık yaşadığı için tartışma çıktığı öğrenildi. İddiaya göre Sevda Bahar, Atila Kasap ile tartışmalarını Şube Müdürü eşi Tayyar Bahar’a anlattı. Tayyar Bahar da konuşmak için Kasap’ın odasına geldi. Aynı zamanda ÖSYM’de Şube Müdürü olan Tayyar Bahar’ın Kasap’ın yanına giderek tartışmaya başlaması üzerine kavga büyüdü ve bir anda yumruklaşmaya dönüştü.

 

Demir’in koruması ayırdı

Kavganın büyümesi üzerine sesleri duyan Başkan Ali Demir ile başkan yardımcıları Ercan Öztemel ve Ömer Pekşen de odalarından çıkarak olay yerine geldi. Bu esnada Prof. Demir’in koruması ve başkanlık katında bulunanlar Bahar ve Kasap’ı ayırdı. Kendi odasına kadar gelerek Bahar’ın saldırdığını iddia eden Kasap, “İstifa ediyorum” diyerek ÖSYM’den ayrıldı. İstifası kabul edilmeyen Kasap’ın 30 günlük izne çıkarıldığı ve Başkan Demir’in de geri dönmesi için ricacı olduğu öğrenildi. Kavganın diğer tarafı olan Bahar’ın ise ÖSYM’nin merkezinden Çetin Emeç’teki binada bulunan bürosuna gönderildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam