Maradona geri dönüyor!

Son olarak 2011-12 sezonunda Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al-Wasl takımını çalıştıran Diego Armando Maradona tekrar yeşil sahalara dönebilir.Bir televizyon kanalına konuşan Arjantinli efsane, “Ciddi projeler arıyorum ve eğer içime sinerse Venezuela’nın

Maradona geri dönüyor!

Son olarak 2011-12 sezonunda Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al-Wasl takımını çalıştıran Diego Armando Maradona tekrar yeşil sahalara dönebilir.

Bir televizyon kanalına konuşan Arjantinli efsane, “Ciddi projeler arıyorum ve eğer içime sinerse Venezuela’nın başına geçebilirim. Devlet başkanıyla çok sayıda konuda konuşacağım, tabii buna milli takım da dahil” ifadelerini kullandı.

Maradona Dünya Kupası’nın ardından Venezuela’ya giderek devlet başkanı Nicolas Maduro ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Venezuela milli takımın teknik direktörü geçtiğimiz Kasım ayında görevinden istifa etmişti. Futbol Federasyonu ise onun yerine henüz birini getirebilmiş değil. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor