Manisa Kayserispor'u devirdi

3. dakikada Selim Teber'in frikiğinde top kaleci İlker'den döndü. Amrabat tamamlayıp topu ağlara gönderdi ve ardından sevinç içinde taraftarlarına koştu ama hakem Hüseyin Göcek, ofsayt gerekçesiyle golü saymadı.Beklenen oyunu sergileyemeyen sarı kırmızılı

Manisa Kayserispor'u devirdi

3. dakikada Selim Teber'in frikiğinde top kaleci İlker'den döndü. Amrabat tamamlayıp topu ağlara gönderdi ve ardından sevinç içinde taraftarlarına koştu ama hakem Hüseyin Göcek, ofsayt gerekçesiyle golü saymadı.

Beklenen oyunu sergileyemeyen sarı kırmızılılar, golü ararken topu kendi ağlarında gördü. 17. dakikada ceza alanı ön çizgisinden frikik kullanan Jwanski nefis bir şutla topu filelerle buluşturdu.

1-0 Manisaspor'un üstünlüğüyle başlayan ikinci yarıda Kayserispor'un beraberlik arayışları ve konuk ekibin farkı 2'ye çıkarma çabası vardı. Ancak gerek kötü futbol gerekse de Kayserispor'un hücum ettiği yarı sahanın zemininin diğer yarı sahaya oranla daha bozuk olması sarı kırmızıları durdurdu.

Maçın sonlarında bu kez Önder Turacı ile bir gol daha buldu Kayseri ekibi ama bu gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Ancak bu seferki karar, maçın başındaki karara oranla tartışmaya oldukça açıktı.

Ev sahibi ekip bir türlü aradığı golü bulamazken, 89. dakikada gelişen atakta Kahe direkten dönen kendi şutunu iyi takip etti ve boş kaleye yuvarladığı vuruşla takımını rahatlattı: 2-0

Maçın bu skorla sona ereceği düşünülürken 90+4'te Amrabat ceza sahasında topla buluştu, vuruşu savunmadan sekti, Zalayeta tamamladı: 2-1

Böylece mücadele Manisaspor'un 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla Kayserispor 43 puanda kalıp dördüncülük koltuğunu riske atarken, Manisaspor haftayı 34 puana yükselerek kapattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor