Maç hangi şehirde oynanacak?

Bordo mavililer maçın ardından ise saat 23.30'da yine tarifeli uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo mavili kafileyle birlikte çok sayıda yöneticinin de İstanbul'a gitmesi bekleniyor.TRABZONSPOR SAMSUN VEYA İZMİR'İ İSTİYOR  PFDK'nın Kayserispor maçında yaşanan

Maç hangi şehirde oynanacak?

Bordo mavililer maçın ardından ise saat 23.30'da yine tarifeli uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo mavili kafileyle birlikte çok sayıda yöneticinin de İstanbul'a gitmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR SAMSUN VEYA İZMİR'İ İSTİYOR 
PFDK'nın Kayserispor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 1 maç saha kapatma cezası vermesinin ardından yönetimin, Kasımpaşa ile oynanacak maçı İzmir'de veya Samsun'da oynamak için harekete geçtiği söyleniyor.

Trabzonspor yönetiminden verilen cezayla ilgili olarak bir açıklama yapılmazken, taraftarlar ise verilen cezadan memnun kaldı. Evinde oynadığı maçlarda puan kazanmakta sıkıntı çeken Trabzonspor'da verilen ceza soğukkanlılıkla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor