Manchester, bu Türk'ün peşinde

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Türk asıllı bir futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.Transfere harcadığı paralarla dikkat çeken İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, hedefindeki yeni ismin

Manchester, bu Türk'ün peşinde

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Türk asıllı bir futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

Transfere harcadığı paralarla dikkat çeken İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, hedefindeki yeni ismin İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen Gökhan İnler olduğu öğrenildi.

İsviçre basınında yer alan haberlerde, Manchester City teknik direktörü Roberto Mancini'nin, orta sahada lider özelliğiyle dikkat çeken ve agresif bir futbol anlayışına sahip olan Gökhan İnler'in transferinin mutlaka bitirilmesini istediği ifade edildi.

Inter, Napoli, Hamburg ve Wolfsburg'un da transfer listesinde yer alan Gökhan İnler'in sezon sonunda takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknik direktör Christoph Daum döneminde beğenilmediği için Fenerbahçe'den gönderilen Gökhan İnler, 2007-08 sezonundan bu yana forma giydiği Udinese'de 105 maçta 2 golün altına imza attı.

Gökhan İnler'in İsviçre Milli Takımı'nda forma giydiği 45 maçta da 4 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor