Mahmut Uslu'ya taraftarlardan tepki

Haber61 – Haber Servisi – İstanbul’da oynanan Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşması sonrası tutarsız açıklamalar yapan Mahmut Uslu’ya bir cevapta taraftarlardan geldi.  1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, “Kadıköy'de oynanan VE 0-0 ber

Mahmut Uslu'ya taraftarlardan tepki

Haber61 – Haber Servisi – İstanbul’da oynanan Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşması sonrası tutarsız açıklamalar yapan Mahmut Uslu’ya bir cevapta taraftarlardan geldi.  1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, “Kadıköy'de oynanan VE 0-0 berabere biten FB-TS maçından sonra Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun Yaptığı saçma açıklamalarla nasıl pervasız olduklarını tüm Türkiye'ye Göstermiş oldular.. Neden mi? Kendi başkanları hakemleri defalarla aradığı, tehdit ettiği, hakem soyunma odalarına girdiğini tüm ülke bilirken, kendileri her türlü ahlaksızlığı yapmalarını doğal, TS Başkanının hakemi aramasını ise tepki koyuyorlar. “dedi.

Hatayoğlu, “ Adama Derler ki bir Aynaya bak Mahmut Uslu. Maçı kazanamamanın verdiği psikoloji ile biz Barış istiyoruz diyerek saçmalıklarına devam eden Uslu'ya Diyoruz ki ne Yani maçı kazansaydınız barışa devam mı edecektiniz, Biz de diyoruz ki ''Barış onuruyla mücadele edenlerle olur''. Trabzonspor'u Siz kimsiniz gibi küçümseyici ifadelere kullanan Mahmut Uslu'ya Diyoruz ki Biz:6 kez kafanıza vura vura şampiyon olan,7 şampiyonluğu Kadıköy'den Bursa'ya gönderen 8. şampiyonlukta ise sizlerin Fenerbahçe'nin nasıl şikeci olduğunuzu tüm  dünyaya gösteren Trabzonspor'uz ve biz hala buradayız ve sizinle olan kavgamız devam edecektir..”şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un tertemiz tarihine, rakipleri ile şereflice mücadelesine şerefsizce dil uzatanlara kısaca diyoruz ki haddiniz bilin diyen Hatayoğlu, “Şike yaptıkları T.C Mahkemeleri ve Yargıtay tarafından onaylı, UEFA, Cas cezaları ortada iken. Biz şike yapmadık diyerek Federal mahkemelere, Avrupa İnsan Hakları mahkemelerine ve başvurmadıkları dünyada mahkeme kalmayan ama siz şike yapmışsınız diye kendi elleriyle şikeci olduklarını tüm dünyaya ilan eden bu zihniyete diyoruz ki içinde bulunduğunuz yüz kızartıcı şike pisliğinden temizlenin de gelin. Şike Ahlaksızları hak ettikleri küme düşme cezasını almadıktan sonra, hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını almadıktan sonra şikeci ahlaksızlarla ne barışı, şikecilerle barış mı olur? Bizim kavgamız kutsaldır ve sonuna kadar devam edecektir. Trabzonspor taraftarının sabrıyla daha fazla oynamayın ve bizim ayranımızı kabartmayın.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor