Eşini kendisiyle konuşmadığı için...

Denizli’de eşini sokak ortasında bıçaklayarak ağır yaralayan şahıs, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahsın ifadesinde, eşinin kendisiyle konuşma isteğini kabul etmediği için bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olay, sabah saatlerinde Pe

Eşini kendisiyle konuşmadığı için...
Denizli’de eşini sokak ortasında bıçaklayarak ağır yaralayan şahıs, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahsın ifadesinde, eşinin kendisiyle konuşma isteğini kabul etmediği için bıçakladığını söylediği öğrenildi.
 
Olay, sabah saatlerinde Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Ayşe Ö., bir süredir anlaşamadığı eşi Davut Ö.’den boşanmak istemesi üzerine başlayan tartışmanın ardından sokak ortasında bıçaklanmıştı. Olayı gören Mevlüt Tuğ isimli bir vatandaşın kurtardığı kadın ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Olayın ardından Davut Ö. ise polis tarafından gözaltına alındı.
 
"KONUŞMA İSTEĞİMİ KABUL ETMEYİNCE BIÇAKLADIM"
 
Üç yıl önce evlendikleri öğrenilen çiftin bir süre önce anlaşmazlıktan dolayı ayrı yaşamaya başladıkları belirtildi. Boşanma davası devam ederken, Davut Ö.’nün eşinin evine 6 aylık yaklaşmama cezası aldığı ancak eşinin evine giderek sürekli rahatsız ettiği iddia edildi.
 
Polisteki sorgusunda eşi ile severek evlendiklerini belirten Davut Ö., "Bir süredir ayrıydık. Ben de kendisiyle konuşmak istedim. Elinden tutarak bir çay içmek istedim. Bunu kabul etmedi ve bağırmaya başladı. Ben de kendimi tutamadım ve bıçakladım. Pişmanım" dediği öğrenildi.
 
Davut Ö. polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam