Löw: Trabzon Şampiyon olabilir

Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, Süper Lig'deki Play-Off sisteminin kendisini oldukça şaşırttığını söyledi.Bu uygulamayı yeni duyduğunu söyleyen Fenerbahçe’nin eski hocalarından Löw, “Sistemde herkesin şampiyonluk şansı oluyor. Fener

Löw: Trabzon Şampiyon olabilir

Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, Süper Lig'deki Play-Off sisteminin kendisini oldukça şaşırttığını söyledi.

Bu uygulamayı yeni duyduğunu söyleyen Fenerbahçe’nin eski hocalarından Löw, “Sistemde herkesin şampiyonluk şansı oluyor. Fenerbahçe ve Galatasaray avantajlı ama Play-Off’ta neyin ne olacağı hiç belli olmaz” dedi 

 

TRABZON ÇOK İYİ BİR TAKIM

Alman Milli takım teknik direktörü Löw Trabzonspor’un ligde şampiyonluk şansı olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Trabzonspor çok iyi bir takım.  Play-Off’da Trabzon’un şampiyon olması kimseyi şaşırtmamalı. Trabzonspor’u Beşiktaş maçını izledim ve çok beğendim..  Trabzonspor o maçta  mükemmel oynadı.  Bu sistemde şampiyonluk şansları var. Trabzonspor şampiyon olursa sürpriz olmaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor