Kurulda Fener'e sert tepki!

İlhami Algan: “Etik kurulu raporu açıklanmasına rağmen Trabzonspor’u adeta olayın içine çekmeye çalışıyorlar. Fenerbahçe 14 maça müdahaleyle suçlanıyor. Bu durumdaki bir Fenerbahçe futbol takımı, Spor Toto Süper Ligi’nde yarışa devam ediyor.Değil 14 maçta

Kurulda Fener'e sert tepki!

İlhami Algan: “Etik kurulu raporu açıklanmasına rağmen Trabzonspor’u adeta olayın içine çekmeye çalışıyorlar. Fenerbahçe 14 maça müdahaleyle suçlanıyor. 

Bu durumdaki bir Fenerbahçe futbol takımı, Spor Toto Süper Ligi’nde yarışa devam ediyor.

Değil 14 maçta 1 maçta bile biz şikeye karışmış olsaydık bizi değil Süper Lig’den, Türkiye’den uzaklaştırmaya kalkarlardı” diye konuştu.

“HAKKIMIZ OLAN ŞAMPİYONLUK VERİLSİN”
Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin ise kulübün gelir ve gider tablolarını genel kurul üyelerine sundu.

Geçen sezon kulüp tarihinin en fazla puanının toplandığını, hak ettikleri şampiyonluğun taraflarına verilmesi gerektiğine dikkat çeken Zengin, “Ülkemizde teslim edilmeyen haklarımız UEFA tarafından teslim edilmiş ve ülkemizi Düşler Sahnesi olarak değerlendirilen Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde temsil ettik.

Aldığımız 7 puan ve ortaya koyduğumuz performans sonucu UEFA’dan teşekkür yazıları aldık” diye konuştu.

“330 MİLYON DOLAR”
Borsa konusuna da değinen Zengin, “Borsa konusunda yaptığımız çalışmalarla olumlu sonuçlar aldık. Önümüzdeki 25 yıllık yükümlülüklerimiz de hesaba katıldığında kulübümüze yapmış olduğumuz maddi değer 330 milyon dolar olmuştur. Kısa vadede 50 milyon TL nakit girdi sağlandı. Bu sayede ekonomik ve idari istikrar sağlandı. Bu başarıda en büyük güç oldu. Bunun detaylarını faaliyet raporumuzda sunduk” dedi.

“FUTBOL AKADEMİSİ DÜNYA ÇAPINDA BİR ORGANİZASYON”
Futbol akademisi projesini de devreye soktuklarını, dünya çapında bir organizasyon gerçekleştirdiklerini de belirten Zengin, “Çağın gerektirdiği birçok proje hayata geçirildi. Bir ilk olan sezonluk kombine satışından da son derece başarılı sonuçlar elde edilmiştir.” dedi.

Zengin, daha sonra kulübün konsolide bilançosunu da özet olarak aktardı.

-2012 yılı konsolide tahmini bütçesi 362 milyon 250 bin TL olarak açıklandı.

-Bütçe aşımı söz konusu değildir. 42 milyon 232 bin tl uzun vadeli, 57 milyon kısa vadeli olmak üzere toplam 99 milyon 741 bin 240 TL borcu vardır.

-Trabzonspor yönetim kurulu genel kurul üyelerinin oy birliği ile ibra edildi.

-2012 yılı konsolide tahmini bütçesi 362 milyon 250 bin TL olarak açıklanmasının ardından denetleme kurulu raporu okundu. Rapora göre kulübün toplam borcunun 99 milyon 741 bin 240 Bin TL olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor