Hamamizade de TSM ziyafeti

Trabzon Valiliği İl Kültür ve turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği topluluğunun sunduğu bir solist İlhan Yavuz konseri dün akşam yapıldı..Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen konserde önce Nihavent eserler sunuldu.Ardından Segah ve Hüzzam eserl

Hamamizade de TSM ziyafeti

Trabzon Valiliği İl Kültür ve turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği topluluğunun sunduğu bir solist İlhan Yavuz konseri dün akşam yapıldı..

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen konserde önce Nihavent eserler sunuldu.Ardından Segah ve Hüzzam eserlerinden sonra solist İlhan Yavuz Rast makamında eserler okudu. Dinleyicilerin tıklım tıklım doldurduğu salonda solist İlhan Yavuz dinleyicilere Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti..

FOTOLAR İÇİN TIKLAYIN...

Programın sonun da solist İlhan Yavuz’a İl Kültür Müdürlüğü tarafından plaket verildi.Solist İlhan Yavuz konserin sonunda yaptığı konuşmada 35 yıllık sanat hayatında bir çok ustayla çalıştığını belirterek yaptığımız iş sevgi ve his işi dedi. Artık arkadan gençler geliyor onlara dinleyerek ve alkışlarınızla destek olun dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem