Kurtarıcı Halil!

Bordo-Mavili takımda son haftalarda birçok futbolcu performansını yükseltti. Ancak tartışmasız takımın en iyi ismi Halil oldu. Attığı ve attırdığı gollerle Fırtına'yı üst sıralara taşıdı.Trabzonspor’da sezonun büyük bölümünde yıldız futbolcular hayal kırı

Kurtarıcı Halil!

Bordo-Mavili takımda son haftalarda birçok futbolcu performansını yükseltti. Ancak tartışmasız takımın en iyi ismi Halil oldu. Attığı ve attırdığı gollerle Fırtına'yı üst sıralara taşıdı.

Trabzonspor’da sezonun büyük bölümünde yıldız futbolcular hayal kırıklığı yaşatmıştı. Olcan, Halil, Adrian, Volkan, Henrique ve Sapara gibi isimlerin istikrarsız form durumları, Bordo-Mavililer’in ligde tehlike hattının 2 puan önüne kadar düşmesine neden oldu. Orduspor maçıyla birlikte bu tablo 180 derece değişti. Özellikle Olcan, Adrian ve Volkan, performanslarını istenen düzeye çektiler. Ancak son haftaların kahramanı Halil Altıntop oldu. Zaman zaman kendi taraftarlarının bile protestolarına maruz kalan tecrübeli oyuncu, son 7 resmi maçta attığı 3 gol ve yaptığı 3 asistle Fırtına’ya büyük katkı sağladı. Ligde kaydettiği 7 golle, Olcan Adın’la birlikte takımın en skorer ismi oldu.

‘Önce Aslan, sonra Fener’

Halil, dünkü maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bu sezon taraftarlarımızı çok üzmüştük. Ancak son haftalarda istediğimiz havayı yakaladık. Ligde hedefsiz olsak da her maça kazanmak için çıkacağımızı söylemiştik. Kupada finale çıktıktan sonra, sahamızdaki son karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak bizi oldukça sevindirdi. Şimdi hedefimiz önce Arena’da Galatasaray’ı devirmek, ardından Fenerbahçe’yi yenip kupayı müzemize götürmek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor