"Kupa Trabzon'a gelirse..."

Trabzonspor'un eski başkanı Şener "2010-11 şampiyonluk kupası Trabzon'a gelirse Fenerbahçe ile gerilim azalır. onlarla işimiz yok. Sadece hukuk mücadelesi veriyoruz" dediTrabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, 2010-11 sezonunda şampiyonluk için çekiştikl

"Kupa Trabzon'a gelirse..."

Trabzonspor'un eski başkanı Şener "2010-11 şampiyonluk kupası Trabzon'a gelirse Fenerbahçe ile gerilim azalır. onlarla işimiz yok. Sadece hukuk mücadelesi veriyoruz" dedi

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, 2010-11 sezonunda şampiyonluk için çekiştikleri Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevki gelişmesini değerlendirdi.

2010-11 sezonunun şampiyonluk kupasının Trabzon'a gelmesinin önemli bir adım olacağını dile getiren Şener "Kupanın Trabzon'a gelmesi iki kulüp arasındaki gerilimi azaltır. Çünkü bizim Fenerbahçe ile işimiz yok. Sadece hukuk mücadelemizi yapıyoruz. Fenerbahçe Türkiye'nin büyük kulüplerinden biridir. Ama nasıl ki ben bugün Trabzonspor'un başkanı değilsem Aziz Yıldırım da yarın Fenerbahçe'nin başkanı olmayacak. O ayrı, öbürü ayrı bir şey" diye konuştu.

“UEFA Disiplin Kurulu’ndan ceza alırlar”

Sadri Şener, UEFA'nın Sarı-Lacivertli kulübe ceza vereceğini ifade etti. Şener "Ceza çıkar. Çıkmayacak olsa oraya sevk edilmezlerdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor