Kulüpler Birliği başkanını seçiyor

 Kulüpler Birliği bugün Ankara'da yeni başkanını seçiyor. Üç kişinin ismi ön planda.. Sadri Şener istemiyor.. Halil Ünal ve Recep Mamur aday… Favori ise Ünal..Kulüpler Birliği bugün yeni başkanını seçiyor. Vakıfa üye tüm kulüplerin davet edildiği genel ku

Kulüpler Birliği başkanını seçiyor

 Kulüpler Birliği bugün Ankara'da yeni başkanını seçiyor. Üç kişinin ismi ön planda.. Sadri Şener istemiyor.. Halil Ünal ve Recep Mamur aday… Favori ise Ünal..

Kulüpler Birliği bugün yeni başkanını seçiyor. Vakıfa üye tüm kulüplerin davet edildiği genel kurul toplantısı, saat 14.00’da J.W. Marriott Hotel’de gerçekleştirilecek.

Ankara'da 14.00'te toplanacak olan Süper Lig temsilcileri hem yeni başkanı seçecek hem de play-off sistemini bir kez daha masaya yatıracak. Başkanlık için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un isimleri geçiyor

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in aday olması için  Galatasaray devrede. Ancak  Başkan  Sadri Şener, "Benim gündemim yoğun. Devam eden bir davam var. Şu an bu işe zaman ayıramam" diyerek başkanlığa soğuk bakıyor.

Dün Halil Ünal ile Recep Mamur bir araya geldi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ama anlaşma olmadı. Son dakikada bir sürpriz olmazsa iki isim de seçime giriyor. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de desteklediği Halil Ünal başkanlığa yakın olan isim..

Toplantının diğer önemli konusu ise play-off sistemi... Kulüplerin karşı çıkmasına rağmen gelecek sezon da sistemin devam etmesini isteyen Digitürk'ün talebi bir kez daha tartışılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor