Kızılcık, Güneş'e plaket verdi

  Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, "Bordo-Mavi Kalpler" projesine destek olan Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, Proje Sorumlusu Arzu Aktaş ve SHÇEK’li çocukları makamında kabul ederek, k

Kızılcık, Güneş'e plaket verdi

 

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, "Bordo-Mavi Kalpler" projesine destek olan Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu, Proje Sorumlusu Arzu Aktaş ve SHÇEK’li çocukları makamında kabul ederek, kendilerine bir plaket verdi.

 

Vali Kızılcık, burada yaptığı konuşmada projenin amacına ulaştığını görmenin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, “Trabzonspor’umuzla ortaklaşa minik çocuklarımıza yönelik yürüttüğümüz proje çerçevesinde yavrularımız ile çeşitli yerlerde bir araya gelerek vakit geçirdik. Bir bakıma rol modelleri ile topluma daha heyecanlı ve özgüvenli bir şekilde katılma için adımlarını attılar. Yavrularımızın artık geleceklerini düşündüklerini söylemeleri bizim amacımıza ulaştığımızın en önemli göstergesidir. Devletimiz, STÖ’ler ve Trabzonspor’umuz da insanımızı mutlu edebilmek için var. İnsanımızı mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Bu projenin gerçekleşmesinde başta yavrularımız olmak üzere, Trabzonspor’umuza, değerli Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e, Kalecimiz Tolga Zengin’e, Kaleci Antrenörümüz Alper Boğuşlu’ya, Proje Sorumlusu Arzu hanıma ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş ise gençlerin topluma yararlı birer birey olmaları adına herkese görevler düştüğünü belirterek, “Yavrularımızı görünce değişikliği daha iyi hissettim. Her insanımız değerli, ancak çocuklarımız daha önemli. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Böyle bir dönemde yeni nesilleri hazırlamak için bize düşen görevin en iyisini yapmak durumundayız. Yeni sezona girerken böyle bir hayırlı işe vesile olduk. Çocuklarımızın daha mutlu olması için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin de gençlerin yanında olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

Vali Kızılcık, projeye desteklerinden dolayı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’e bir plaket verdi.

 

ts.20120626184702.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor