Kiminin parası kiminin Pawel'i!

Sezon başında yaklaşık olarak 5.3 Milyon Euro gibi yüksek bir bonservis ücretiyle transfer edilen Adrian Mierzejewski için Polonya’dan Trabzonspor’a mesaj geldi.Polonia Warszawa başkanı Józef Wojciechowski, Trabzonspor’un kendilerine teminat mektubu verdi

Kiminin parası kiminin Pawel'i!

Sezon başında yaklaşık olarak 5.3 Milyon Euro gibi yüksek bir bonservis ücretiyle transfer edilen Adrian Mierzejewski için Polonya’dan Trabzonspor’a mesaj geldi.

Polonia Warszawa başkanı Józef Wojciechowski, Trabzonspor’un kendilerine teminat mektubu verdiğini ödemelerde bir sorun olmadığını ve kalan son taksidin karşılığında Trabzonspor'a Pawel teklifi getirebileceklerini söyledi.

Varşova başkanı, gazetecilerin soruları üzerine Pawel Brozek’le ilgili de çarpıcı bir açıklamada bulundu. Wojciechowski, bordo mavili ekipte yeterince forma şansı bulamayan futbolcuyu takımında görmek isteyeceğini söyledi.

“Brozek işimize yarayabilir” diye konuşan Wojciechowski’nin bu sözleri, Adrian’ın kalan taksiti karşılığında futbolcuyu istediği şeklinde yorumlandı.

Zira Varşova Başkanı Süper Expressowi'deki röportajında "Futbolcunun sözleşmesinin durumuna baktıracağız. Türklerin de bana borcu var zaten"göndermesinde bulundu...

Trabzonspor’da bekleneni veremeyen Brozek kardeşlerin devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor