1461 bir puana sevindi

1461 Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Bandırmasıpor karşısında alınan puanın sevindirici olduğunu söylediHafta sonu oynamış olduğumuz Bandırmaspor müsabakası rakibimizin grubun lideri olması ve bizim son haftalarda ki yükselişimizin daha da önem

1461 bir puana sevindi

1461 Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay Bandırmasıpor karşısında alınan puanın sevindirici olduğunu söyledi

Hafta sonu oynamış olduğumuz Bandırmaspor müsabakası rakibimizin grubun lideri olması ve bizim son haftalarda ki yükselişimizin daha da önem kazanması açısından çok önemliydi. Bu bilinçle hazırlanıp gittiğimiz deplasman maçımıza TFF de büyük önem göstererek çift temsilci atamış ve grubun en önemli maçlarından biri olduğunu göstermişti.

Takımımız müsabaka boyuncu oyun kontrolünü elinde bulundurup takım olma yolunda çok önemli mesafeler kat etmiş olduğunu 90 dakika içerisinde hem ofansif hem de defansif görevini birlikte yerine getirerek göstermiş ve grubun lideri olan rakibine maç boyunca sadece bir pozisyon vererek çok önemli bir puan almıştır. Bu puanın puan cetvelinde takımımıza yapmış olduğu katkıdan çok oyuncularımızın kendilerine olan özgüvenlerinin bir kat daha artmasını sağlaması ve kalitelerinin daha da farkına varmaları ayrıca sevindirici bir husustur.

Takımımızın yakalamış olduğu gol pozisyonlarından gol çıkaramamış olması bu müsabakanın tek negatif yönü olarak önümüzde dururken kazanımlarının çok fazla olduğu bir deplasman olarak geride kalmıştır.

Bu üstün gayret ve mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bu hafta sonu oynayacak olduğumuz Eyüpspor müsabakasına en iyi şekilde hazırlanıp bu müsabakayla birlikte ilk yarıyı tamamlamış olacağız.

“ÖLMEYİ BİLMEYENLER KAHRAMAN OLAMAZLAR”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor