Kendini kurtarmaya çalışıyor!

Trabzonspor eski as Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "sokak" tartışmalarına yeni boyut kazandırdı.Istifa eden yöneticilerle Trabzonspor Başkanı Ibrahım Hacıosmanoğlu'nun yaşadığı "sokak" tartışmasına"SOKAKTAN ALINAN YÖNETİCİLER!" başlığı ile yorum getirer

Kendini kurtarmaya çalışıyor!

Trabzonspor eski as Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "sokak" tartışmalarına yeni boyut kazandırdı.

Istifa eden yöneticilerle Trabzonspor Başkanı Ibrahım Hacıosmanoğlu'nun yaşadığı "sokak" tartışmasına"SOKAKTAN ALINAN YÖNETİCİLER!" başlığı ile yorum getirerek şunları yazdı:

Trabzonspor Başkanı bir açıklama yapıyor … Spor değerleri açısından yorumlamak mümkün değil… Çünkü sözlerin bu değerlerle uzaktan yakından ilgisi yok… Sadece komik, gülünç ifadeler… Ama bir o kadar da düşündürücü, yüz kızartıcı…

Camia mensupları zaten sonuçlar ve gidişattan dolayı üzgünler. Hiç değilse bu söylemlerle tüm Türkiye’ye mahçup olmasalar, utanmasalardı! Bari bunu onlara çok görmeseydin Başkan!

Sırf kendini kurtarmak için, yasal süre geçmesine rağmen, birkaç gün daha görevde kalabilmek amacıyla, bu popülist gündem değişikliği gayretine ne denebilir bilemiyoruz!...

Ne diyor Başkan yöneticileri için? “Yönetime sokaktan adamlar aldık, hata yapmışız.” Bir de Tolunay Kafkas’ı kendisi göndermemiş! El insaf artık! İnsanların görünün içine baka baka!...Hayret!..

Başkan’dan umut yok bari yönetimde geride kalan arkadaşlara seslenelim; “Bugünler geçtikten sonra bu camia mensuplarının yüzüne nasıl bakacaksınız?” Arkadaşlar! Bu görevler geçicidir; bunca aşağılanmayı nasıl hazmediyorsunuz? Yapılan haksızlıklar, karalamalar, iftiralar sizleri hiç mi rahatsız etmiyor? Hayrete düşmemek mümkün değil!..

Birkaç gün daha o koltukta oturabilmek için değer mi; anlaşılmaz! Ya camianın ileri gelenleri? Kurullar, Divan, kulübün uğradığı bu erozyona daha ne kadar sessiz kalacaksınız? Bilesiniz ki vebal altındasınız!...

İçinizde hala bir parça Trabzonpor sevgisi kalmışsa lütfen sorumluğunuzun gereğini yerine getirin; bu hızlı kötüye gidişata “dur” deyin, “yeter” deyin!..

Yoksa ortada sevineceğiniz, seveceğiniz, üzüleceğiniz, kızacağınız ne bir Trabzonspor, ne de bir Trabzonsporlu kalacak!..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor