Kayserispor'da yollar ayrıldı!

Sezonun son haftalarına doğru kaleci Souleymanou Hamidou ve Yusuf Soysal ile yollarını ayıran Kayserispor bugün de 6 önemli ismine “güle güle” dedi.Yeni sezon öncesi dış transferde ciddi adımlar atmaya hazırlanan ve ilk olarak Arjantinli file bekçisi Nico

Kayserispor'da yollar ayrıldı!

Sezonun son haftalarına doğru kaleci Souleymanou Hamidou ve Yusuf Soysal ile yollarını ayıran Kayserispor bugün de 6 önemli ismine “güle güle” dedi.

Yeni sezon öncesi dış transferde ciddi adımlar atmaya hazırlanan ve ilk olarak Arjantinli file bekçisi Nicolas Navarro ile anlaşmayan varan sarı-kırmızılı ekip kadrosundaki önemli isimlerden Önder Turacı, Ali Bilgin, Mehmet Eren, Moritz, Selim Teber ve Hamza Çakır'la yolları ayırma kararı aldı.

Genel Menajer Süleyman Hurma'nın sezon başında F.Bahçe'den transfer edilen Önder Turacı ve Ali Bilgin ile Kasımpaşa'dan transfer edilen Andre Moritz ve kaptan Mehmet Eren ile karşılıklı olarak sözleşmelerini fesh ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor