Karabük'ün hocası ilginç konuştu!

Bunun üzerine çeşitli komplo teorileri üretilirken, Karabük Teknik Direktörü Yücel İldiz "Biz Emenike'ye bağlı bir takım değiliz" dedi.İldiz dün yaptığı açıklamada ise "Emenike takımla çalıştı. Gözlerin üzerimizde olduğunu biliyoruz. Güzel futbol oynayaca

Karabük'ün hocası ilginç konuştu!

Bunun üzerine çeşitli komplo teorileri üretilirken, Karabük Teknik Direktörü Yücel İldiz "Biz Emenike'ye bağlı bir takım değiliz" dedi.

İldiz dün yaptığı açıklamada ise "Emenike takımla çalıştı. Gözlerin üzerimizde olduğunu biliyoruz. Güzel futbol oynayacağız" dedi.

 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin, ''Türkiye'de herkesin gözünün üzerimizde olduğunu biliyoruz, güzel bir futbol akşamı olacak'' dedi.

Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mayıs Pazar günü sahalarında şampiyonluğa oynayan iki takımdan biri olan Fenerbahçe ile oynayacaklarını, maçın hazırlıklarını yarınki antrenmanla tamamlayacaklarını söyledi.

HAK EDEN KAZANSIN

Fenerbahçe karşısında sakatlıkları devam eden Tozo, Şenol ve Muhammet Hanefi'nin yer alamayacağını belirten İldiz, şöyle konuştu:

 

''Fenerbahçe maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Yarın son antrenmanımızı yapıp tesislerimizde kampa girerek karşılaşmanın saatini bekleyeceğiz. Biz sadece futbol konuşmak istiyoruz. Bugün antrenmanda Birol, Bülent Bal ve Yasin'i dinlendiriyoruz. Emenike, takımla çalışıyor. Türkiye'de herkesin gözünün üzerimizde olduğunu biliyoruz, güzel bir futbol akşamı olacak. Taraftarımız her zaman olduğu gibi centilmence bizi desteklesin, rakibimizi de centilmence ağırlasın. Hak eden kazansın. Biz de iyi oynayıp kazanmak istiyoruz.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor