Karabük'te Trabzonspor mesaisi

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.Karabük ekibi, Lomana LuaLua ve Morten Gamst Pedersen'den yoksun çalıştı Hasan Doğan Spor Tesisl

Karabük'te Trabzonspor mesaisi
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.Karabük ekibi, Lomana LuaLua ve Morten Gamst Pedersen'den yoksun çalıştı
 
Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından teknik çalışma yaptı.
 
Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Lomana LuaLua ve Morten Gamst Pedersen'in yer almadığı antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. Kırmızı-mavili ekip, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor