Milli Takım Andorra'ya hazır

A Milli Futbol Takımı, FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda, yarın Kayseri'de Andorra ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda gerçekleştirilen ve ilk 15

Milli Takım Andorra'ya hazır
A Milli Futbol Takımı, FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda, yarın Kayseri'de Andorra ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
 
Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda futbolcular, koşu ve pas çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Selçuk İnan, takımdan ayrı koştu.
 
Antrenman başlamadan önce bir grup öğrenci, teknik direktör Fatih Terim ile futbolcu Arda Turan'a çiçek vererek, yarın yapılacak maç öncesinde başarı diledi.
 
Millilerin yaptığı idmanın başında dün doğum günü olan Fatih Terim için skor tabelasına "Nice mutlu yıllara imparator" yazıldı.
 
Antrenmanın yarı ve tam sahada yapılan taktik çalışmalarla sona erdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor