Karabükspor - Bursaspor: 3-1

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının kapanış maçında Kardemir Karabükspor ile Bursaspor kozlarını paylaştı.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Karabükspor'da Jamaikalı golcü Luton Shelton 1 gol a

Karabükspor - Bursaspor: 3-1

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının kapanış maçında Kardemir Karabükspor ile Bursaspor kozlarını paylaştı.

Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Karabükspor'da Jamaikalı golcü Luton Shelton 1 gol atarak kazanılan penaltının da hazırlayıcısı olarak maça damga vurdu.

Karabükspor'un golleri 35. dakikada Luton Shelton, 53. dakikada Florin Cernat ve 90+3'te Mehmet Çakır'dan gelirken, Bursaspor'un tek golünü ise Ibrahim Bangura kaydetti.

Karabükspor aldığı bu galibiyetin ardından 4 hafta sonra 3 puanla tanışarak 11 puana yükselirken; Bursaspor ise 16 puanda kaldı.

Ligin gelecek haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanda MP Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olurken; Bursaspor ise sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor