Karabük Korkmaz'la yollar ayrıldı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında anlaşmaya varılan ve bir yıl daha opsiyonlu anlaşmaları bulunan Korkmaz ile yolların ayrıldığı bildirildi.Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulunun bugün, Kork

Karabük Korkmaz'la yollar ayrıldı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında anlaşmaya varılan ve bir yıl daha opsiyonlu anlaşmaları bulunan Korkmaz ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulunun bugün, Korkmaz ile kulüp binasında bir görüşme yaptığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Yapılan bu görüşme sonrasında, sözleşmemizde yer alan önümüzdeki sezon opsiyonunun kullanılmayacağı belirtilmiş, vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür edilmiştir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor