Kara: Spartalı gibi savaştık!

Yönetici Engin Kara, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulundu. Engin Kara, Türkiye’nin dört bir yanından taraftarlarının arayıp kendilerine destek verdiğini vurgularken şunları söyledi:"Taraftarlarımız onur

Kara: Spartalı gibi savaştık!


Yönetici Engin Kara, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulundu. Engin Kara, Türkiye’nin dört bir yanından taraftarlarının arayıp kendilerine destek verdiğini vurgularken şunları söyledi:

"Taraftarlarımız onurlu duruşumuzu takdire şayan buldu. Trabzonlu duruşunu sergilediğimiz için Saraçoğlu Stadı’nda 20 Spartalı gibi savaştık. Kimseye ödün vermedik. Maalesef bazı sivil toplum örgütlerimizden bu saate kadar bir tepki açıklaması gelmemesi manidardır. Şunu bilsinler ki biz herkese yeteriz. Bizim arkamızdaki güç Allah’ın ve taraftarlarımızın gücüdür. Türkiye’nin dört bir tarafından arayıp dik duruşumuz için teşekkür ediyorlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor