Trabzonspor taraftarı ayağa kalkıyor!

TRABZONSPOR taraftarları, 13 Ekim Pazar günü saat 15.00'de Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstanbul İstinye’deki binasına yürüyüş düzenleyecek.Bordo mavili taraftarlar, organizasyon çalışmalarına başladıklarını, "Adalet için yürüyoruz" adını verdikle

Trabzonspor taraftarı ayağa kalkıyor!

TRABZONSPOR taraftarları, 13 Ekim Pazar günü saat 15.00'de Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstanbul İstinye’deki binasına yürüyüş düzenleyecek.

Bordo mavili taraftarlar, organizasyon çalışmalarına başladıklarını, "Adalet için yürüyoruz" adını verdikleri yürüyüşe diğer kulüp taraftarlarını da çağırdıklarını belirttiler. Yürüyüşe İstanbul’daki taraftarların yanı sıra Trabzon’dan da otobüslerle gidecek taraftarların da destek vereceği açıklandı. Taraftarlar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’den CAS’ın vermiş olduğu karar karşısında 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmesini talep edeceklerini belirttiler.

"BAŞKANA YAPILANIN KABUL EDİLİR YANI YOK"

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Sögüt ise pazar günü İstanbul'da oynanan Fenerbahçe maçından sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na yapılan saldırının kabul edilebilir bir yanı olmadığını belirtti, şöyle dedi:

"Trabzonspor Kulübü başkanı sadece bir isim değildir. Bu camiayı temsil eden en önemli simgelerden biridir. Ona yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz. Her zaman camia olarak kulüp başkanımızın arkasındayız. Ayrıca kaptanımız Onur Recep Kıvrak’ı da, Trabzonspor’a yakışır bir şekilde dik durduğu için ayrıca kutluyoruz. Göğsümüzü kabarttı ve gurur duyduk. Trabzonspor taraftarları için Onur sadece bir futbolcu ismi değildir. Bunu bir kez daha gösterdi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler