Kaptan Yattara'dan galibiyet sözü!

Hafta içindeki idmanlarda ortaya koyduğu performans ve hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Yattara, zorlu Antalyaspor maçı öncesi teknik heyete galibiyet sözü verdiBordo-Mavili takımın kaptanı, “Bu maçın ne kadar hayati önem taşıdığının farkındayız. Ancak kı

Kaptan Yattara'dan galibiyet sözü!

Hafta içindeki idmanlarda ortaya koyduğu performans ve hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Yattara, zorlu Antalyaspor maçı öncesi teknik heyete galibiyet sözü verdi

Bordo-Mavili takımın kaptanı, “Bu maçın ne kadar hayati önem taşıdığının farkındayız. Ancak kısa sürede toparlandık. Antalyaspor’u da yenip, zirvedeki yerimizi bırakmayacağız. Şampiyonluk için durmadan ve kulaklarımızı dışarıya kapatarak koşmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşlarıyla da sık sık görüşen Gineli futbolcu, sürekli olarak Antalya karşılaşmasının önemine vurgu yaparken, ekstra motivasyon sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor