Kafkas istifayı şimdilik düşünmüyor

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'in görevi bırakma kararının etkileri devam ediyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın gündeme gelen Olağanüstü Genel Kurula rağmen ayrılmayı düşünmediği belirle

Kafkas istifayı şimdilik düşünmüyor

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'in görevi bırakma kararının etkileri devam ediyor. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın gündeme gelen Olağanüstü Genel Kurula rağmen ayrılmayı düşünmediği belirlendi.

Haber61.net'in 8 nisan 2013 tarihinde yaptığı haberde yapılacak olağanüstü  kongrede teknik direktör Tolunay Kafkas'ın  yeni gelecek yönetimin önünü açmak için istifa etmeli şeklindeki önerisi gündeme damga vurdu

Bu gün bir çok basın kuruluşunda Kafkas'ın istifa haberi yer alırken Tolanay Kafkas'ın istifa etmeyi düşünmediği ortaya çıktı

Bordo-Mavili kulüpte ara dönemde göreve geldiğini, şu anda bir geçiş süreci yaşadığını düşünen Kafkas’ın, gelecek sezon için çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Olağanüstü Genel Kurul kararı sonrasında durum değerlendirmesinde bulunan Tolunay Kafkas’ın yakın çevresine, Trabzonspor’la sözleşme imzaladığında genel kurula yaklaşık 1 yıl olmasına rağmen, kendisinin 3.5 yıllık mukavele yaptığına dikkat çektiği tespit edildi.

Genç Teknik Direktör’ün genel kurul sonrasında takımla ilgili tüm tespit ve hazırlıklarını yeni yönetimle paylaşarak yol haritası konusunda görüşme yapma eğiliminde olduğu ortaya çıktı.

Kafkas’ın yoğun ve önemli maç trafiği nedeniyle gündemin farklı yerlere kaymaması adına bu konularda fazla konuşmak istemediği, Orduspor maçının ardından bazı açıklamalarda bulunabileceği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor