İşte Şampiyonlar Ligi'nin yarı finalistleri

Real Madrid ve Borissia Dortmund'dan sonra öteki iki yarı finalist takım da belli oldu. Barcelona ve Bayern Münih yarı finale çıktı. Devler Ligi olarak bilinen Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu. Avrupa'nın en büyük 4 takımı, finale adını ya

İşte Şampiyonlar Ligi'nin yarı finalistleri

Real Madrid ve Borissia Dortmund'dan sonra öteki iki yarı finalist takım da belli oldu. Barcelona ve Bayern Münih yarı finale çıktı.
 

Devler Ligi olarak bilinen Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu. Avrupa'nın en büyük 4 takımı, finale adını yazdırmak için mücadele edecek. Yarı finalde iki Alman, iki İspanyol takımı mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi'nin ilk yarı finalistleri, önceki akşam Galatasaray-Real Madrid maçında belirlendi. Galatasaray'ın 3-2 yendiği Real Madrid, bir önceki maçı 3-0 kazandığı için tur atladı.

Günün diğer Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ise Borussia Dortmund, İspanya'da 0-0 sona eren maçın rövanşında sahasında Malaga'yı konuk etti. Dortmund, ilk yarısı 1-1 biten maçı, 2-1 geriye düştükten sonra son dakikalarda attığı gollerle 3-2 kazanmasını bildi ve 2. yarı finalist oldu.
Yarı finali belirleyecek öteki iki takım ise dün akşam belirlendi.
 
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesi rövanş maçında Bayern Münih, deplasmanda Juventus'u 2-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Barcelona ile PSG 1-1 berabere kalarak üst üste 6'ıncı kez yarı finale yükseldi.

Barcelona - PSG maçının özeti için tıklayın

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde, Barcelona, Bayern Münih, Real Madrid ve Borussia Dortmund yarışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor