Kadıköy'de olay var!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan  Fenerbahçe - Trabzonspor maçının sonunda olay çıktı.Maç boyunca sert oyunu ve çirkeflikleriyle maça damga vuran Fenerbahçeli futbolcular maçın bitiş düdüğüyle birlikte Trabzon

Kadıköy'de olay var!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan  Fenerbahçe - Trabzonspor maçının sonunda olay çıktı.

Maç boyunca sert oyunu ve çirkeflikleriyle maça damga vuran Fenerbahçeli futbolcular maçın bitiş düdüğüyle birlikte Trabzonsporlu futbolcuların üzerine yürüdü. Özellikle yedek kulübesinden fırlayan Selçuk ve kaleci Volkan , Onur'un üzerine yürüyerek el kol hareketleri yapınca saha bir anda karıştı.  Tartışma çok uzamadan araya giren diğer futbolcuların çabasıyla gerginlik sona erdi.

Öte yandan Fenerbahçe tribünlerinin maç boyunca küfürlğ tezahuratları ve sahaya yağdırdıkları yabancı maddeler gözden kaçmazken, federasyondan ceza alıp almayacakları şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor