Jaja idmanda güldürdü

Trabzonspor'un 'tatlı belası' Brezilyalı Jaja dünün neşesi oldu. Şenol Güneş: Neredesin Jaja?Jaja: Ayakkabım kayboldu hocam Geldiği günden bu yana takıma yaptığı katkıyla büyük alkış toplayan Jaja, son dönemde sergilediği görüntüyle hayal kırıklığı yaratm

Jaja idmanda güldürdü

Trabzonspor'un 'tatlı belası' Brezilyalı Jaja dünün neşesi oldu.

 

Şenol Güneş: Neredesin Jaja?

Jaja: Ayakkabım kayboldu hocam

 

Geldiği günden bu yana takıma yaptığı katkıyla büyük alkış toplayan Jaja, son dönemde sergilediği görüntüyle hayal kırıklığı yaratmıştı. Önce izinsiz olarak ülkesine giden, ardından da Antalya kampına en geç katılan oyuncu olan Brezilyalı futbolcu dönüşte, “Hatamı biliyorum. Geç geldim ama ailevi sebeplerim var” diyerek af beklediğini açıklamıştı. Şenol Güneş’in kazanma yoluna gitmeyi planladığı Sambacı, dün bu kez daha hafif bir hataya imza attı ve sempatik tavrıyla sinirleri germek yerine herkesi gülümsetti. Her şey, idman öncesinde Güneş’in futbolcularını toplayıp bir konuşma yapmak istemesiyle başladı. O sırada deneyimli antrenör, bir eksiği fark etti; Jaja yoktu. Üstelik olmayacağına ilişkin bir açıklama da yapılmamıştı. Ancak çok geçmeden Brezilyalı oyuncu idman sahasında görüldü. Telaşla kafasına geçirdiği belli beresi ve tedirgin hareketleri eşliğinde Güneş sordu: Neredesin Jaja! Herkes Bordo-Mavili oyuncunun vereceği yanıta kilitlenmişti. Ve Jaja konuştu: Ayakkabılarım kaybolmuştu, bulamadım hocam... İşte tam bu anların görüntüsü yandaki fotoğraf karesinde apaçık ortada. Güneş de gülüyor, takım arkadaşları da. Keşke her kriz böyle tebessümle atlatılsa.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor