İtalya'dan Trabzonspor için bomba iddia!

Trabzonspor, İtalyan basınında yer alan haberlere göre kanat oyuncusu Vargas'ı transfer etmek istiyor ancak kulübü Fiorentina kararsız kalıyor.Tutto Mercato'da yer alan habere göre Trabzonspor, Perulu kanat oyuncusu Vargas ile ilgili girişimlerini hızland

İtalya'dan Trabzonspor için bomba iddia!

Trabzonspor, İtalyan basınında yer alan haberlere göre kanat oyuncusu Vargas'ı transfer etmek istiyor ancak kulübü Fiorentina kararsız kalıyor.

Tutto Mercato'da yer alan habere göre Trabzonspor, Perulu kanat oyuncusu Vargas ile ilgili girişimlerini hızlandırdı. Ancak Fiorentina'nın oyuncunun transferi konusunda kararsız davrandığının da altı çizildi.

Haberde, Trabzonspor'un 4 milyon avroluk bir teklif sunduğu ve Fiorentina'nın bu teklifi düşünmek için süre istediği ifade edildi. İtalyan kulübü, Vargas ile yakın zamanda 2 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı.

Vargas, geçen sezon Fiorentina formasını 28 maçta giydi ve 6 gol attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor